Korttien anominen

Toimitsijakortin saamiseksi henkilön on oltava kennelliiton jäsen. Harjoittelukortissa on oltava hakijan yhteystiedot, Kennelliiton jäsennumero, lisenssinumero sekä hakijan jäsenyhdistyksen suositus.

Harjoittelukortti ja sen liitteenä olevat tiedot toimitetaan Suomen Agilityliiton toimistoon. Vanhat harjoittelukorttien pohjat ja uusimislomakkeen löydät materiaalipankista, koulutus ja valmennus -kohdasta.

Koetoimitsijakorttien uusiminen

Koetoimitsijakortit ovat 1.1.2020 alkaen voimassa toistaiseksi. Vastaavan koetoimitsijan on osallistuttava hänelle suunnattuun jatkokoulutukseen säilyttääkseen pätevyytensä. Kennelliiton pätevöimisohje löytyy tämän linkin takaa.

Ennen 1.1.2020 vanhentuneen koetoimitsijakortin uusimislomakkeen löydät materiaalipankista, koulutus ja valmennus -kohdasta.

Koulutusohjaajakorttien uusiminen

Koulutusohjaajakortit poistuvat 1.1.2020, kun agilityn uusi koulutus- ja valmennusjärjestelmä otetaan käyttöön. Vanhat koulutusohjaajan perus- ja jatkokurssisuoritukset hyväksi luetaan uuteen järjestelmään siirryttäessä.

Uuden järjestelmän mukaiset nimikkeet ovat:

  • Agilityn apuvalmentaja (AVA1)
  • Agilityvalmentaja (AVA2) 
  • Agilityvalmentaja (AVA3)

Koulutustoimikunta päivittää tällä hetkellä käytäntöjä kortteihin liittyen.

Kadonneen toimitsijakortin uusiminen

Mikäli koulutusohjaaja- tai koetoimitsijakorttisi on hävinnyt, lähetäthän viestin osoitteeseen toimisto (at) agilityliitto.fi.