Takaisin

Maajoukkueen karsintakilpailu Jyväskylässä 27.-28.6.2015

Suomalaisen agilityn huiput kilpailevat paikoista maajoukkueeseen tulevana viikonloppuna 27.-28.6.2015 Jyväskylän Killerillä sijaitsevassa JAT-Tilassa, Jyväskylän Agility Team ry:n agilityhallissa. Karsintakilpailussa nähdään mm. hallitsevat suomenmestarit, hallitsevan maajoukkueen jäseniä sekä edellisvuosien maailman- ja pohjoismaiden mestareita. Maajoukkue edustaa Suomea Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Liedossa 15.-16.8.2015 sekä MM-kilpailuissa Italian Bolognassa 8.-11.10.2015.

Maajoukkueen karsintakilpailu on kaksipäiväinen. Lauantain agility- ja hyppyradoilta jatkoon pääsee kustakin säkäluokasta 44 parasta tuloksen tehnyttä koirakkoa. Kahdella hylätyllä suorituksella ei voi päästä jatkoon lauantailta. Sunnuntaina kilpaillaan kolme rataa, joista yksi on hyppyrata ja kaksi agilityrataa. Tuomareina kilpailuissa toimivat  Marjo Heino ja Heidi Viitaniemi. Johtavana ylituomarina toimii Anders Virtanen sekä avustavina tuomareina Salme Mujunen ja Martti Salonen. Koirakon lopullinen sijoitus määräytyy kaikilta viideltä radalta saatujen pisteiden perusteella. Lisätietoa karsintaformaatista löydät täältä

Maajoukkueen kokoonpanoon kuuluu kymmenen koirakkoa kustakin säkäluokasta, joista kaikki kymmenen osallistuvat PM-kilpailuihin ja neljä MM-kilpailluihin. Näiden lisäksi PM-kilpailuihin lähtevät hallitsevat pohjoismaiden mestarit. Suomen Agilityliitto ehdottaa edustusjoukkueen kokoonpanoa Kennelliitolle, joka vahvistaa kokoonpanon.

Katsojat ovat tervetulleita seuraamaan kilpailua paikan päälle. Kotikatsomossa kilpailuita voi seurata LiveStream, joka on toteutettu yhteistyössä Koirakuvat.fi kanssa. Kisalähetykset ovat nähtävissä alempana tällä sivulla. Lähetystä voi katsella myös tuetuilla mobiililaitteilla. Seuraaminen karsintojen kisapaikalla ei ole toivottavaa mobiiliverkkojen ylikuormittumisen välttämiseksi. Karsintakilpailun lähetykset on jaettu useaan osaan, jotta tallenteita pystyisi katsomaan mahdollisimman hyvin myös jälkikäteen.

Osallistu karsintojen keskusteluun Twitterissä tunnisteella #agikarsinnat15 . Valikoidut viestit tulevat mukaan lähetykseen.

Livestream lähetykset

Aikataulu ja lauantain lähtölistat

Sunnuntain lähtölistat nähtävillä tulospalvelun sivuilla.

Muita hyödyllisiä linkkejä

(Lähetysten tallentaminen tai edelleenlähettäminen ei ole sallittua. Näytettävät tulokset ovat epävirallisia.)