Hae junioreiden maajoukkueen joukkueenjohtajaksi, avustajaksi tai eläinfysioterapeutiksi 15.3.2023 mennessä

FCI:n nuorten avoimet maailmanmestaruuskilpailut (JOAWC) järjestetään Iso-Britanniassa 12.-16.7.2023. SAGIn tavoitteena on lähettää kilpailuihin 32 koirakon joukkue.

JOAWC 2023 -joukkueelle haetaan ensimmäisessä vaiheessa joukkueenjohtaja sekä eläinfysioterapeutti. Joukkueen koon selvittyä valitaan avustavat joukkueenjohtajat. Haku joukkueenjohtajaksi, eläinfysioterapeutiksi sekä avustaviksi joukkueenjohtajiksi tehdään samanaikaisesti tällä lomakkeella.

Joukkueenjohtaja ("jojo") ja avustajat huolehtivat siitä, että kisaajat saavat keskittyä kisoihin sataprosenttisesti. Joukkueenjohtaja toimii yhteyshenkilönä joukkueen ja kilpailun järjestäjän välillä. Joukkueenjohdon keskeisimpiä tehtäviä ovat muun muassa:

  • ilmoittaa joukkue kilpailuihin 
  • huolehtia käytännön järjestelyistä, kuten organisoida maajoukkueasujen jako
  • vastata joukkueen koulutuksellisesta valmentautumisesta (esim. leirit) yhteistyössä nuorisotoimikunnan kanssa
  • informoida kisaajia kisoihin liittyvistä asioista sekä toimia kisaajien tukena ja apuna kisapäivien ajan
  • vastata arvokilpailutiedottamisesta 
  • raportoida kilpailumatkasta SAGIlle

Tehtävään soveltuvat parhaiten sellaiset henkilöt, jotka tulevat helposti toimeen muiden ihmisten ja erityisesti nuorten kanssa, ovat avuliaita, tsemppaavia ja hermot kurissa pitäviä. Hyvät organisointi- ja viestintäkyvyt helpottavat tehtävän hoitoa. Henkilöillä tulee olla aktiivinen ja tarmokas ote tehtävää kohtaan sekä sujuva englanninkielen taito.

Tavoitteena on, ettei joukkueenjohtaja tai avustaja ole kilpailevan nuoren huoltaja.

SAGI maksaa joukkueenjohtajalle sekä avustaville joukkueenjohtajille majoituksen (sis. aamupalan), matkaliput ja -korvaukset SAGIn matkustusohjeen mukaan kilpailutapahtuman ajan. Kaikille maajoukkuejohdon jäsenille maksetaan päivärahat sekä veronalainen 75 € päiväkohtainen palkkio matka- ja tapahtumapäiviltä. Halutessaan palkkiosta voi kieltäytyä. Joukkueenjohdolta tullaan vaatimaan voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.

Haku on auki 15.3.2023 asti.

Lisätietoja saat SAGIn nuorisotoimikunnalta sähköpostitse: nuoriso@agilityliitto.fi

Hae nyt ja lähde mukaan tekemään junnuille unohtumatonta kokemusta!

Takaisin