PAWC-joukkueeseen ilmoittautuminen

Vuoden 2023 ParAgility World Championship (PAWC) järjestetään 30.8.-3.9.2023 Alankomaissa, kilpailupaikan tiedot löytyvät kisajärjestäjän sivuilta http://dogsportsinternational.com/dsic/locatie-imca-pawc/

PAWC on tarkoitettu urheilijoille, joilla on agilitysuoritukseen vaikuttava fyysinen tai kognitiivinen rajoite (esimerkiksi liikkumista rajoittava sairaus tai vamma, kehitysvamma, kognitiivisia tai mielenterveyden ongelmia). PAWC-organisaatio jakaa kilpailijat 7 luokkaan rajoitteen haitta-asteen ja tyypin perusteella, ja kilpailijalla on kisaoikeus vain tässä järjestäjien osoittamassa kisaluokassa. Yksi kilpailija voi kisata korkeintaan kahdella koiralla. Joukkueen kokoa ei ole rajoitettu.

Kisaan osallistuminen edellyttää PAWC-organisaation myöntämää kilpailuoikeutta. PAWC-organisaation toimikunta arvioi vuosittain kaikki kilpailijat. Ainoastaan edellisen vuoden PAWC-MM-tittelin voittaneilla on automaattinen kisaoikeus. PAWC-organisaatio myös määrittää kisaajan kilpailuluokan. Joukkueeseen ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse, kun PAWC-järjestö on vahvistanut tiedon kilpailuoikeudesta ja kilpailuluokasta.

PAWC-säännöt ja selostukset kilpailuluokista löytyvät täältä.

Suomen 2023 PAWC-joukkueeseen voi ilmoittautua 22.6. mennessä täyttämällä lomake. Aiemmin kisaan osallistumattomilta tarvitaan lääkärintodistus ja videoita kisa- tai treenisuorituksista. Niistä tulisi selvitä vamman aiheuttama haitta agilitysuoritukselle. Aiemmin PAWC:issa kisanneilta PAWC-järjestö pyytää mahdollisesti tarvittavat videot  tai lääkärintodistukset. Ohjeet näiden toimittamiseen löytyy lomakkeelta. Suomen joukkueenjohtajana toimii Reetta Kangaslampi.

Kuva Jukka Pätynen / koirakuvat.fi

Takaisin