PrimaDog

PrimaDog on toiminut Suomen Agilityliiton pääyhteistyökumppanina vuodesta 2019 lähtien. Haluamme edistää koirien hyvinvointia ja tukea erilaisia koiraharrastuksia. Olemme ylpeänä mukana sponsoroimassa monen suomalaisen koiran ja omistajan yhteistä harrastusta, jolla on pitkät perinteet ja kunnianhimoista liittotoimintaa Suomessa. Olemme myös saaneet kehittää yhteistyössä SAGIn kanssa viljattoman PrimaDog Active Ankka & Silli -kuivaruoan, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisille koirille. Meille on tärkeää kuunnella koiranomistajia, ja kehittää tuotteita koirien erilaisiin tarpeisiin. Oli koirasi sitten pieni aktiiviurheilija tai suurempi sohvanvaltaaja, PrimaDogin laaja valikoima tarjoaa parhaat eväät täysipainoiseen elämään rinnallasi.

Me PrimaDogilla uskomme, että koiran hyvinvointi alkaa ruokakupista, ja liha on koiran ravitsemuksen tärkein elementti. Siksi liha on aina tärkein raaka-aine täysravinnoissamme. Emme käytä vehnää, soijaa tai keinotekoisia maku- tai väriaineita ruoissamme. Olemme lisänneet kaikkiin Suomessa suunniteltuihin ja Euroopassa valmistettuihin kuivaruokiimme myös superfood-sekoituksen pohjoisia yrttejä ja marjoja tukemaan koiran hyvinvointia. Valikoimastamme löydät vehnättömät kuivaruoat, kokonaan viljattomat kuivaruoat, märkäruoat, makkarat sekä herkut ja puruluut – siis aivan kaiken, mitä koiran lajinmukaiseen ravitsemukseen ja aktivointiin tarvitset.

Valitsemalla PrimaDog-tuotteen voit olla varma, että tarjoat koirallesi laadukasta ja lihaisaa ruokaa, joka on suunniteltu tekemään sille hyvää. Tuotteillamme on 100 % laatu- ja tyytyväisyystakuu. Haluamme tehdä ruoan hankinnasta myös helppoa: siksi PrimaDog-koiranruoat löytyvät erikoisliikkeiden lisäksi myös päivittäistavarakauppojen hyllystä erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Lähimmän jälleenmyyjän löydät kätevästi PrimaDogin verkkosivuilta.

Paitsi että PrimaDog tuottaa ruokakuppeihin ruokaa, joka huolehtii koiran hyvinvoinnista, tekee PrimaDog hyvää koirille myös muilla tavoilla. Jokainen koira ansaitsee rakastavan kodin, jossa sitä kohdellaan hyvin. Koska tämä ei ole itsestäänselvyys, me kannamme vastuumme tekemällä lahjoituksia koirien hyvinvointia edistäviin kohteisiin. Jokainen ostettu PrimaDog-tuote kasvattaa hyväntekeväisyyspottia, joka lahjoitetaan vuosittain edistämään koirien hyväksi tehtävää työtä Suomessa ja Euroopassa. Käy tutustumassa meihin lisää osoitteessa Prima.Dog.


Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry.

Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry. on vuonna 1889 perustettu Pohjoismaiden vanhin koirajärjestö. Jäsenmäärällä mitattuna olemme yksi maailman suurimmista kennelliitoista. Alan asiantuntijana tuotamme ja jaamme tietoa koira-asioissa. Olemme aktiivisesti vuorovaikutuksessa alan eri sidosryhmien kanssa, vaikutamme koiriin liittyvään lainsäädäntöön sekä ajamme koirien ja koiranomistajien etuja niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Tutustu meihin osoitteessa www.kennelliitto.fi


Suomen Olympiakomitea ry

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.

Olympiakomitea pähkinänkuoressa

  • 89 jäsenjärjestöä, 30 kumppanuusjäsentä sekä neljä henkilöjäsentä
  • 60 työntekijää
  • Vuosibudjetti noin 10 miljoonaa euroa
  • Toiminnan rahoitus perustuu valtionavustuksiin ja omaan varainhankintaan
  • Valtionavustus tulee veikkausvoittovaroista opetus- ja kulttuuriministeriön jakamana

MISSIOMME Liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen

VISIOMME Kansainvälisestimenestyvä urheilumaa, jossa yhä useampi liikkuu enemmän

ARVOMME Yhdessä | Ilolla | Kunnioittavasti | Vastuullisesti | Erinomaisesti

https://www.olympiakomitea.fi/


Back on Track

Back on Track valmistaa tuotteita hyvinvoinnin tueksi ihmisille, koirille sekä hevosille. Funktionaaliset tuotteet heijastavat kehon luovuttamaa lämpöä takaisin kehoon pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn muodossa. Back on Track:in suojat ja tekstiilit tukevat suorituksiin liittyvää optimaalista valmistautumista ja palautumista.

Back on Track juhlistaa SAGIn 15-vuotisjuhlaa tarjoamalla juhlaviikon aikana kaikki Back on Track ja Wellaware-tuotteet -25%! Koodi JUHLAVIIKKO on voimassa verkkokaupassamme 16.-22.8.2021!

Voit tutustua yritykseemme ja tuotteisiimme tarkemmin osoitteessa www.backontrack.fi