Mittaustilaisuudet

Koiran uudelleenmittaus on mahdollista erillisessä mittaustilaisuudessa. Mittaustilaisuuteen voi viedä koiran myös ensimmäistä kertaa tapahtuvaan kokoluokan määritykseen.  Koiran voi uudelleenmitata enintään kaksi kertaa. Mittaustapahtumaan ilmoittaudutaan mittaustapahtuman järjestäjälle (yleisimmin Agilityliitto). Ilmoittautuminen mittaustilaisuuteen päättyy noin viikkoa ennen tilaisuutta. Mittausmaksu maksetaan ennakkoon Agilityliitolle SuomiSport-verkkopalvelun kautta (HUOM! SuomiSportissa on oma tapahtuma mittaustilaisuuksien maksuille). Mittausmaksun kuitti tulee esittää yksittäismittauksessa tai mittaustapahtumassa. 

Agilityliitto pyrkii järjestämään mittaustilaisuuden EO-karsintojen, Maajoukkuekarsintojen, Halli-SM-kilpailuiden sekä SM-kilpailuiden yhteydessä. Näiden kotimaisten arvokisojen päivämäärät on esitetty agiarvokisat.com-sivustolla.  

Tulevien mittaustilaisuuksien ajankohdat ja paikkakunnat julkaistaan heti, kun niiden järjestelyt ovat varmistuneet. Tiedotamme näistä ensisijaisesti tällä sivulla sekä Uutiset-osiossa.

(HUOM! SuomiSportissa on oma tapahtuma mittaustilaisuuksien maksuille)

  • mittaustilaisuudet ilmoitetaan tässä kohdassa

Mittausmaksu:

  • 10 € / koiran ensimmäinen mittaus (kokoluokan vahvistus joko mittaustilaisuudessa tai yksittäismittauksissa)
  • 20 € / koiran uusintamittaus (koira kokoluokka on vahvistettu jo aiemmin, mutta omistaja haluaa koiran uudestaan mitattavaksi)

Mittaustodistuksen hinnalla katetaan mittaustilaisuuden kuluja (esim. mittaavien tuomareiden matkakulut). 

Mttausmaksun maksamisen ohje löytyy täältä(HUOM! SuomiSportissa on oma tapahtuma mittaustilaisuuksien maksuille)

Valitettavasti Suomisportin tapahtuma ei hyväksy useampaa maksua samalta henkilöltä. Mikäli maksaminen  Mittausmaksun voi myös maksaa suoraan SAGIn tilille FI4280001271137672, käytä viitettä 30119.