AWC2026 - kilpailuoraganisaatio ja ohjausryhmä valittuina

Kuva: Jukka Pätynen / koirakuvat.fi
Kuva: Jukka Pätynen / koirakuvat.fi

Turussa vuonna 2026 järjestettävien agilityn MM-kilpailuiden projektipäälliköksi valittiin aikaisemmin vuonna 2023 Yrjö Kokkonen. Kilpailulle on valittu ja vahvistettu nyt myös kilpailuorganisaatio sekä ohjausryhmä.

Projektipäällikkö ja kilpailuorganisaatio luovat projektisuunnitelman, josta he pitävät ohjausryhmän ajan tasalla. Samalla he miettivät projektiin liittyvien hankintojen järkevyyttä ja vastuullisuutta, sekä mitä hankinnoille tapahtuu kilpailuiden jälkeen. Kilpailuorganisaatio tarkastelee viime MM-kilpailuista saatuja oppeja ja tuovat ne ohjausryhmän tietoisuuteen, missä asioissa kehitetään ja toimitaan toisin.

AWC2026 kilpailulle valittu kilpailuorganisaatio: Anri Saarinen, Tomi Metsä, Niko-Petteri Salo, Eija Suomi, Jasmina Mero, Katja Nyman, Marja Salomaa, Niina Rovio, Sami Hiltunen, Tuomas Oksanen.

AWC2026 kilpailulle valittu ohjausryhmä: Pysyviä jäseniä ovat SAGIn toiminnanjohtaja, Mia Laamanen ja Riikka Karinen, mikäli pysyvistä jäsenistä kukaan ei ole SAGIn hallituksessa, nimetään lisäksi SAGIn hallitusjäsen (voi tarvittaessa vaihtua).

SAGIn hallitus on vahvistanut valinnat 12.10.2023

Takaisin