Livesteam-selostajahaku agilityn arvokisoihin 2024

Kuva: Jukka Pätynen / koirakuvat.fi
Kuva: Jukka Pätynen / koirakuvat.fi

Oletko kokenut agilityharrastaja? Rakastatko arvokisojen seuraamista ja ratojen analysoimista? Puhutko nokkelaa ja sujuvaa suomea? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, ilmoittaudu mukaan selostamaan agilityn kansallisia arvokisoja vuodelle 2024! Hae mukaan täällä.

Etsimme vapaaehtoisia livestream-selostajia agilityn kansallisiin arvokilpailuihin vuodelle 2024. Selostajat pääsevät vuorottelemaan kisoissa livestreamin äänenä niin, että kerrallaan linjoilla on 1-2 henkilöä. Voit valita yhden tai useamman arvokisan, missä selostaminen sinua kiinnostaisi. Jokaiseen kilpailuun on tarve useammalle selostajalle.

Kyseessä on livestreamiin lähetettävä selostus, ei kilpailuissa tapahtuva kuuluttaminen. Livestreamit vuoden 2024 agilityn kansallisista arvokisoista lähettää AgiLive.

Kriteereitä selostajille ovat:

  • sitoutuminen vähintään yhteen kisapäivään, selostaminen sovittuina ajankohtina päivän aikana 
  • sujuva ulosanti suomeksi
  • kokemus ja ymmärrys agilitysta lajina - selostajien on kyettävä esimerkiksi analysoimaan ratapiirroksia, kommentoimaan suorituksia ja keskustelemaan lajista jossain määrin niin sanotusti pintaa syvemmältä
  • täysi-ikäisyys

Aikaisempi kokemus selostaja/kuulutustehtävistä on tehtävässä hyödyksi, mutta ei pakollista. Selostamiseen valmistaudutaan ja sitä toteutetaan yhteistyössä SAGIn viestintäpäällikkö Eve Salon sekä livestreamistä vastaavan Jukka Pätysen kanssa - eli tehtävää ei tarvitse hoitaa yksin! 

Lisätiedot ja kysymykset sähköpostitse: eve.salo@agilityliitto.fi

Takaisin